Vacature: Nachtburgemeester Groningen.

GEZOCHT: Nachtburgemeester Groningen.

De eerdere edities van “de nachtburgemeesterverkiezing” werden goed en succesvol georganiseerd door “Whats Cooking events“. Omdat er het afgelopen jaar -onverwachts en zonder overleg- geen geld meer ter beschikking werd gesteld door het Groninger gemeentebestuur was het voor het organisatiebureau onmogelijk om de opstapel staande verkiezing te organiseren. (hoop van harte dat het de volgende editie wel lukt!) Achter de schermen zijn veel partijen bezig geweest om de verkiezing alsnog van de grond te krijgen, tot op heden helaas zonder duidelijk resultaat. Ik ben van menig dat het de hoogste tijd is dat een nieuwe NB opstaat om de zware taak op zich te nemen de Groninger nacht verder te helpen. (Let wel: De Groninger nacht, dus niet je bedrijf of je toekomstige start-up)

Ikzelf blijf betrokken bij de nacht en zal deze de komende jaren internationaal promoten middels de INAF (International Night Ambassadors Federation). Ik ben bezig om wereldwijd het nachtburgemeesterschap uit te dragen omdat ik sterk geloof in het promoten van lokale cultuur. Iedereen die in de gemeente Groningen woonachtig is mag vanaf heden mij een brief schrijven met een motivatie waarom hij/zij de nieuwe NB van Groningen wil zijn.
Stuur je brief/film/gedicht/liedje voor 1 april naar: chrisgarrit@gmail.com ovv van: nachtbrief

Aan de hand van de inzendingen zal de nachtcommissie een paar kandidaten voordragen en zal er besloten worden wie den nieuwe hoeder van de nacht zal worden.

Op 6 mei wordt bekend wie zich de nieuwe NB van Groningen (2016-2018) mag noemen.